Toimitusehdot


Yleistä

Tämä verkkokauppa on Koirahotelli Patajoen Navetan ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Patajoen Navetta avoin yhtiö (2624820-7, Hakosentie 40 42100 Jämsä, 050 350 9529). Patajoen Navetta ay pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan tuotteet maksetaan noudon yhteydessä. Voit maksaa ostokset käteisellä sekä yleisimmillä pankki-/luottokorteilla .


Toimitus

Tuotteet noudetaan Koirahotelli Patajoen navetan toimipisteeltä sovittuna aikana aukioloaikojen puitteissa (ma-su 7.30-12 ja 16-20). Tilausta tehdessä lisätietoihin voi laittaa aikataulua jolloin haluaisitte noutaa tuotteet. Teihin ollaan yhteydessä kun tilaus on edennyt käsittelyyn.

Verkkokaupasta voi tilata myös tuotteita käytettäväksi koiran hoitojaksolle. Tällöin tilaus on hyvä tehdä ajoissa, jotta tuotteita on saatavilla kyseiselle ajankohdalle.


Toimitusaika

Pääsääntöisesti tuotteet on noudettavissa 1-3 vuorokauden kuluttua, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti saatavuuden mukaan.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä meihin.


koirahotelli@patajoennavetta.fi, puh. 050 350 9529